Om oss

Mäklaren med full koll på Östersund

Välkommen till en mäklare med full koll på Östersunds bostadsmarknad. 

En fördel med att anlita oss är att vi är fristående aktör och ägs inte ägs av någon utomstående intressent som är vanligt när det handlar om mäklare. Vi står fria och kan rikta in oss på en sak – att få till en smidig bostadsaffär med ett lyckat slutresultat som gynnar våra kunder.

Marknadsföring som når många

För att vi ska optimera din bostadsaffär och komma fram till ett bra slutresultat så tittar vi på alla detaljer och vänder på alla stenar. Våra digitala plattformar och moderna marknadsföringsmetoder gör att vi kan nå ett stort antal personer och skapa stort engagemang och riktigt bra matchning. Hos oss arbetar kunniga och engagerade mäklare som arbetar med ett mål i sikte: att varje kund ska få till en lyckad bostadsaffär.

Vi har mycket bra lokalkännedom i vackra Östersund och har full koll på stadens skolor, förskolor, affärer, lokala kommunikationer och annan service som är viktig för de boende.

Vänd dig till oss om du har några frågor

Våra medarbetare arbetar hårt och är ärliga, lyhörda och tillgängliga när du behöver tips och råd. Vi finns här för dig hela vägen i bostadsaffären. Detta arbetssätt har gett oss en kundnöjdhet som är bland de högsta bland svenska mäklarfirmor.

Hos oss får du en helhetstjänst, vi hjälper dig med allt som rör ditt boende. Vi gör det enklare att sälja och köpa och är med före, under och efter affären. Vårt mål är att kunderna ska bli så nöjda med oss att de ringer igen nästa gång det är dags för flytt.

Vi förmedlar hus, lägenheter, fritidshus och alla typer av bostäder samt privata och kommersiella fastigheter och tomter. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri besiktning för att du ska få en bild av värdet på din bostad. Den är inte bindande, om du inte vill gå vidare med en affär så behöver du inte det.

Villa, bostadsrätt eller fritidshus – vi hjälper dig med bostadsaffären.