Sälja lägenhet / bostadsrätt Östersund

Vi hjälper dig att sälja din lägenhet i Östersund

Drömmer du om en ny lägenhet? Är det ditt första boende eller behöver du bo större på grund av nytillskott i familjen? Våra mäklare i Östersund kan hjälpa dig att göra drömmen till verklighet. Vi hjälper dig att sälja din lägenhet/bostadsrätt och ta nästa steg i livet. Välkommen att kontakta oss för ett första möte och kostnadsfri besiktning.

Vi realiserar dina bostadsdrömmar

Med hjälp av våra smarta tjänster, stora kunskaper om bostadsmarknaden i Östersund och långa erfarenhet kan vi realisera dina bostadsdrömmar. Alla våra produkter och tjänster är optimerade för att optimera din resa. oavsett om du vill sälja din lägenhet eller köpa nytt.

Sälja lägenhet Östersund – därför är vi bästa valet

  • Marknadsföringen. Vi hjälper dig att marknadsföra din bostadsrätt i rätt kanaler vid rätt tillfälle. På det sättet ser vi till att du kan få fler potentiella köpare och öka chansen till ett högt slutpris.
  • Optimerad upplevelse. Med hjälp av smidiga och effektiva webbtjänster erbjuder vi service och en upplevelse av din bostad som verkligen sticker ut.
  • Nöjda kunder. Vi har sedan länge en hög kundnöjdhet både bland säljare och köpare.

Vi finns här för att svara på dina frågor

Att sälja en lägenhet är ingen vardaglig händelse. Som säljare finns det mycket att ta ställning till, såväl ekonomiskt som känslomässigt. Vi kan hjälpa dig rätt när alla dessa frågor tränger på. Hur ser bostadsmarknaden ut i Östersund med omnejd? Är det bäst att renovera innan jag säljer? Vi finns alltid till hands för att hjälpa dig.

Tillsammans kan vi sedan ta fram en säljplan som leder fram till en smidig och lyckad bostadsaffär. Vi hjälper dig att förverkliga bostadsdrömmen.

Optimerade digitala tjänster

En mycket stor andel av svenskarna kollar bostäder online dagligen eller åtminstone en gång i veckan. Därför har vi optimerat våra tjänster optimerade för att din bostad ska sticka ut på nätet och få den uppmärksamhet som behövs på dagens digitaliserade bostadsmarknaden.

Det kan alltid vara värt att ha koll på värdet på din lägenhet oavsett om du funderar på att sälja eller inte. Ta hjälp av våra värdeindikator så vet du hur värdet på din bostadsrätt utvecklas över tid. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något – värdeindikatorn är ett smart sätt för dig att hålla koll på en av livets viktigaste affärer.

Östersund – en kombination av stad och land

Östersund är en unik kombination av stadens puls, levande landsbygd och närhet till de vackra fjällen. Men staden i Sverige geografiska mitt är också en plats som gillar att ta emot nya människor. I Östersund kommer du att trivas oavsett om du söker full aktivitet och eller bara lugn och ro.

Östersund är en växande och nyfiken stad där traditioner går tillsammans med mångfald och utveckling. Vackra Storsjön och den hisnande fjällvärlden med skidåkning och naturupplevelser är alltid nära Östersunds livliga men ändå trygga stadsliv.

Funderar du på att din sälja din lägenhet i Östersund. Välkommen att boka en kostnadsfri värdering – vi hjälper dig med rådgivning och tips på hur du hanterar försäljningen på bästa sätt.

Sälj din lägenhet i Östersund med oss.