Hjälp att sälja bostad i Östersund

Fullt fokus på lyckad bostadsförsäljning

Funderar du på att sälja din bostad i Östersund? Söker du en mäklarfirma som har fokus på att sälja lägenheter och bostadsrätter i denna vackra stad i Sveriges mittpunkt? Välkommen att kontakta oss – vi är specialiserade på bostadsmarknaden i Östersund med närområde och hjälper dig genom hela processen när du önskar sälja din bostad.

Vi kan hela Östersund utan och innan

Som mäklare med service i fokus vill vi alltid hjälpa våra kunder med bostadsförsäljningar i Östersund med närområde. Vi har mycket bra lokalkännedom och vet vilka adresser som är mest attraktiva och vad man kan göra för att höja värdet på sin bostad.

Vår stora “know how” om Östersund gör att vi kan räkna in de faktorer som påverkar priset utöver själva bostadens egenskaper. Det är detta som gör att vi är en framgångsrik aktör på bostadsmarknaden i Östersund.

Att bostadsmarknaden är het i Sverige är ingen hemlighet och det gäller även Östersund. För att få ut maximalt av en försäljning så är det hårt arbete som gäller – vi är inte rädda att rulla upp skjortärmarna och gör alltid vad vi kan. Våra mäklare ligger i framkant både när det handlar om marknadsföring och lokalkännedom och vet vilka kanaler som fungerar bäst för att du ska lyckas med att sälja din bostad till ett bra pris.

Sälja hus/bostad i Östersund – processen i några korta steg

  • Värdering. Vi inleder med en kostnadsfri värdering som inte är bindande. Om du inte vill gå vidare med försäljningen efter värderingen så behöver du inte det.
  • Förberedelse och fotografering mm. Vi lägger upp en planering, tar fram allt relevant material och kan även ge dig tips om styling av bostaden.
  • Marknadsföring. Vi tar fram lockande och informativt material som exponeras på lämpliga ytor som exempelvis Hemnet, sociala medier, banker, dagspress – det finns ett otal sätt att få dina objekt att synas.
  • Visning. Vi anordnar så många visningar, öppna och privata om det önskas, som behövs för att få upp intresse. När det är klart kontaktar vi alla seriösa intressenter som har hört av sig till oss.
  • Budgivning. Vi arrangerar en budgivning, oftast en öppen, där alla seriösa spekulanter kan delta. Buden dokumenteras och säljare och köpare meddelas kontinuerligt om utvecklingen.
  • Köpeavtal. När budgivningen har fått en vinnare skrivs ett kontrakt mellan säljare och köpare. Vi sköter även kontakten med banken inför tillträdet.
  • Tillträde. De sista papprena undertecknas, sista betalningen av bostaden görs och nycklarna överlämnas. Nu är din bostadsaffär helt klar och du kan gå vidare med livet.

Intresserad av att sälja bostad i Östersund? Vi hjälper dig att sälja din lägenhet eller bostadsrätt.

Kontakta oss när du ska sälja hus eller annan bostad i Östersund.